<< Vissza

M I N - C O N T könyvelőiroda KFT! Könyvelés, bérszámfejtés, adóbevallás készítés, adótanácsadás, kettős könyvelés, egyéni vállalkozók könyvelése, cégalapítás, főkönyvi könyvelés, könyvelés Újpesten! Link: http://www.mincont.hu Tel: 06303660389 Tel: 06304622449 1041 Budapest, Deák Ferenc u. 31. Könyvelés, bérszámfejtés, adóbevallás készítés, adótanácsadás, kettős könyvelés, egyéni vállalkozók könyvelése, cégalapítás, főkönyvi könyvelés, könyvelés Újpesten.


Feladďż˝: Könyvelés
Telefon: [ megmutat >> katt ide ]
V�ros: Budapest
Honlap: http://www.mincont.hu
Feladva: 2011-06-22 23:30:33    

Cďż˝mkďż˝k, kulcsszavak: Könyvelésbérszámfejtésadóbevallás készítésadótanácsadáskettős könyvelésegyéni vállalkozók könyvelésecégalapításfőkönyvi könyveléskönyvelés Újpesten.


Kiemelt hirdet�seink:

Dolgozhatunk Ön helyett?

Növelje forgalmát hatékonyan! Spórolja meg azt a drága időt, energiát, amit honlapja, vállalkozása népszerűsítésére szokott feláldozni, és legyen többet családjával, vagy szenteljen több időt hobbijának. A munkát mi, és rendszerünk átvállalja, és dolgozik Ön helyett. www.bannerhirdetes.firmcenter.com

Profi weboldal percek alatt

Nem akar bajlódni állandóan apróhirdetések feladásával, de mindig naprakész információkkal szeretne szolgálni? LEGYEN SAJÁT HONLAPJA! Online rendszerünk segítségével honlapját megszerkesztheti pár perc alatt, egyszerűen, nem kell hozzá honlapszerkesztői szaktudás sem és a megszerkesztett honlap azonnal megtekinthető lesz bárki számára az interneten. www.idreampage.com

Napi 50.000 hirdetésmegjelenés, növelje vállalkozása forgalmát

Próbálja ki BannerHirdetési szolgáltatásunkat is! Szeretné, hogy hirdetése napi 50.000 alkalommal megjelenjen? 16 partner oldalunk közös akciójaként BannerHirdetési szolgáltatásunk segítségével hirdetése napi 50.000 alkalommal jelenhet meg, ami havonta kb. 1 MILLIÓ megjelenést jelent. www.bannerhirdetes.azcentrum.com

SZERETNE ÖN IS SAJÁT APRÓHIRDETŐ RENDSZERT?

Saját apróhirdető rendszer? Önnek is lehet egyszerűen, percek alatt. Lépjen be a profik világába, függetlenítse magát és dolgozzon kényelmesen, annyit amennyit akar, és akkor amikor akar. Mi a rendszert biztosítjuk Önnek hozzá, a többi már csak Önön múlik. www.aprom.multiapro.com

South Korean politician hit by edited 'Chinese face mask' photo ahead of parliamentary election

Post Content

Read More

2024-03-28 04:06:59

Malaysia govt warns of imposter website promising Ramadan aid

Post Content

Read More

2024-03-28 04:06:47

Hiénázik ? Tudja mit jelent? Segítünk, ezt mondják a gyerekek arra, akinek nincs mobilja

Hány éves kortól ajánlott mobilt adni a gyerek kezébe? Mennyi időt tölthet a képernyő előtt? Mikor regisztrálhat valamilyen közösségi felületre? Ezek nemcsak azért fontos kérdések, mert a különböző online játékok addiktivvá tehetik a gyerekeket, hanem mert a gyerekek hatvan-nyolcvan százaléka keveredik valamilyen formában bántalmazásba az online térben. Ijesztő ugye? Az online világban nincsenek szociális fékek, amik a való világban korlátokat szabnak.

Pedig lehet jól használni, a digitális világnak nemcsak negatív, hanem pozitív hozadékai is vannak, csak meg kell tanulnia a szülőnek és a szülő által a gyereknek is kezelnie. Szülőkkel és gyermekjogi szakértőkkel jártuk körbe a témát.

Helló Szülő

Szülőnek lenni nem egyszerű. A Hello Szülőn a folyamatos tépelődés helyett szakértői válaszok várnak, olyan kérdésekre, amiket talán még fel sem mertél tenni. Cikkek, interjúk, ajánlatok, programajánlók, podcastek, videók és okos, praktikus megoldások. Keresd fel a helloszulo.hu oldalt!
A videó a Telekom szülőket segítő digitális platformja, a helloszulo.hu támogatásával készült.

The post Hiénázik ? Tudja mit jelent? Segítünk, ezt mondják a gyerekek arra, akinek nincs mobilja first appeared on 24.hu.

Read More

2024-03-28 04:06:06

Disgraced 'Crypto King' Bankman-Fried to be sentenced

The former boss of bankrupt crypto exchange FTX is due to be sentenced for multi-billion dollar fraud.

Read More

2024-03-28 03:08:01

Divers recover bodies in Baltimore bridge collapse waters

Searches continue for four other people missing after two bodies are found in a submerged truck.

Read More

2024-03-28 03:07:43

Son 'numb' as whole-life killer may be released

A man sentenced to a whole-life term for murder may be allowed to leave prison on health grounds.

Read More

2024-03-28 02:06:58

Scotland set for debate over assisted dying

MSPs will get the chance to make Scotland the first part of the UK to let people legally end their lives.

Read More

2024-03-28 02:06:52

Pupil behaviour getting worse, say teachers

A survey reveals nearly one in five teachers in England has been hit by a pupil this year.

Read More

2024-03-28 02:06:43

France's Macron tells Brazilian execs that prospective Mercosur-EU deal is 'terrible' and outdated

Post Content

Read More

2024-03-28 01:07:01

Australia to create $653 million fund to expand solar panel manufacturing

Post Content

Read More

2024-03-28 01:06:50

Jelentős átalakulás folyik a közel 150 éves Pécsi Dohánygyárban

A Monarchia sikervállalata volt, később itt gyártották a legendás Fecskét és Sophianét, most pedig egészen új piacok felé nyit. Videós anyagunkban bemutatjuk, milyen innovációkat lovagol meg a Pécsi Dohánygyár.

Read More

2024-03-28 00:07:28

Fact Check: Video Shows Israelis Filling Palestinians' Water Source with Concrete. Here's the Story Behind It

Post Content

Read More

2024-03-28 00:07:05

France's Macron tells Brazilian execs that prospective Mercosur-EU deal is 'terrible' and outdated

Post Content

Read More

2024-03-28 00:07:02

Nobel prize-winning psychologist Kahneman dies

In his book Thinking, Fast and Slow, the Nobel laureate argues humans act mostly on instinct, not logic.

Read More

2024-03-28 00:06:55

King sends 'hand of friendship' recorded message

King Charles is sending an audio message about caring for others to this year's Maundy Thursday service.

Read More

2024-03-28 00:06:50

ExpertBook B9 OLED: Osztályelső üzleti megoldás az ASUS-tól

A 13. generációs Intel? Core i7-1355U processzornak köszönhetően iparágvezető teljesítményt és egésznapos üzemidőt biztosít az irodában, otthon vagy éppen menet közben. Az alig 1kg-os súlya és a magnézium-lítium ötvözetből készült készülékháza által az ASUS ExpertBook B9 OLED egy igazi útitárs, mely az extrémebb körülményektől sem riad meg, hiszen megfelel az iparágvezető MIL-STD 810H amerikai katonai szabványnak. Egy üzleti laptop esetében a kijelző is kulcsfontosságú, hiszen a felhasználók naponta több órán át dolgoznak rajta.

A laptop 14 hüvelykes, 3K felbontású OLED kijelzőjének nincs párja a piacon. Élénk színek, valódi feketék és mozi-szintű képélmény jellemezi, miközben a 90%-os képernyő / készülékház arány és a 16:10-es képarány kényelmes munkateret biztosít. Mindemellett fontos megjegyezni, hogy az OLED kijelzők a hagyományos LCD panelekhez képest alacsonyabb mértékben bocsátanak ki szemekre káros kék fényt. Az adatbiztonság szintén kulcsfontosságú tényező, az ASUS ExpertBook B9 OLED éppen ezért számos lépésben védi a felhasználó magán és üzleti szféráját. A számos biztonsági funkcióhoz ellengedhetetlen TPM 2.0 chip mellett az Intel? vPro? támogatás és a további biometrikus, valamint fizikai megoldások segítenek megteremteni a biztonságos munkakörnyezetet.

Asus

Az ASUS AdaptiveLock névre keresztelt technológia például az AI funkciókkal is felszerelt, beépített infravörös kamera segítségével érzékeli a felhasználó jelenlétét, az arcát felismerve bejelentkezik a rendszerbe, a géptől való távozáskor pedig automatikusan lezárja azt. A fizikai biztonságot az ujjlenyomat-érzékelő és az érintőpadba épített NFC-olvasó garantálja. Az ASUS ExpertBook B9 OLED jelenleg a világ legkönyebb, 14 hüvelykes OLED kijelzővel szerelt üzleti laptopja, ám ennek ellenére kiemelkedő kompatibilitással bír. A Thunderbolt 4-es USB-C, USB Type-A és HDMI csatlakozók mellett a vezetékes hálózati kapcsolat lehetősége is biztosított, illetve a praktikus fejhallgató/mikrofon csatlakozás sem maradt le a gép oldaláról.

Az ASUS évek óta elkötelezett támogatója a fenntartható fejlődésnek és igyekszik valódi termékekkel prezentálni mindezt. 2022-ben az ExpertBook B9-es modell tudta a világon elsőként elérni a teljes karbonsemlegességet az üzleti laptopok között. Ezt az örökséget megőrizve az új ASUS ExpertBook B9 OLED számos, nemzetközileg elismert környezetvédelmi tanúsítványt tudhat magáénak, a szabadalmaztatott gyártási folyamatának köszönhetően pedig a felhasznált anyagok mennyiségét és a gyártási időt is tudták csökkenteni a mérnökök. Az ASUS ExpertBook széria mindezeknek köszönhetően tökéletes választás a környezetükre és munkájukra igényes üzleti felhasználók számára.

The post ExpertBook B9 OLED: Osztályelső üzleti megoldás az ASUS-tól first appeared on 24.hu.

Read More

2024-03-28 00:06:25

Minden alkalomra tökéletes ? női ruhák munkához, mindennapokra és különleges eseményekre

Fedezd fel, hogyan válassz tökéletes női ruhát minden pillanatra: függetlenül attól, hogy munkahelyi eleganciáról, hétköznapi kényelemről vagy esti ragyogásról van szó. A megfelelő modell kiválasztása kulcsfontosságú ? egy jól eltalált darab a női ruhák tárházából tükrözi egyéniségünket, és előirányozza, hogyan szeretnénk, hogy mások lássanak minket. Bemutatjuk, hogyan válasszuk ki az ideális ruhát különböző alkalmakra!

Read More

2024-03-28 00:05:57

Minden alkalomra tökéletes ? női ruhák munkához, mindennapokra és különleges eseményekre

Fedezd fel, hogyan válassz tökéletes női ruhát minden pillanatra: függetlenül attól, hogy munkahelyi eleganciáról, hétköznapi kényelemről vagy esti ragyogásról van szó. A megfelelő modell kiválasztása kulcsfontosságú ? egy jól eltalált darab a női ruhák tárházából tükrözi egyéniségünket, és előirányozza, hogyan szeretnénk, hogy mások lássanak minket. Bemutatjuk, hogyan válasszuk ki az ideális ruhát különböző alkalmakra!

Read More

2024-03-28 00:05:49

Gogglebox star, 40, dies after fall from height

Fellow television personalities are paying tribute to George Gilbey.

Read More

2024-03-27 23:06:54

Extrém divat: Cinthya Dictator aranyfogat villantott

Extrém stílusával igazolta ismét az önazonosságát Cinthya Dictator. A fotóművész mindig szerette a különleges megjelenést, az extravagáns stílus pedig nagyon is jól áll neki; még akkor is, ha olyan trendről van szó, amely a konzervatív felfogás szerint inkább hátrányinak minősül.

Read More

2024-03-27 23:06:10

Óriási volt a baj! Henry Cavill megmentette kollégája életét a forgatáson

Egy igazi hős: a sármos színész megmentette az egyik színésztársa életét a közös forgatásuk során, amikor az kis híján vízbe fulladt.

Read More

2024-03-27 23:06:05

Extrém divat: Cinthya Dictator aranyfogat villantott

Extrém stílusával igazolta ismét az önazonosságát Cinthya Dictator. A fotóművész mindig szerette a különleges megjelenést, az extravagáns stílus pedig nagyon is jól áll neki; még akkor is, ha olyan trendről van szó, amely a konzervatív felfogás szerint inkább hátrányinak minősül.

Read More

2024-03-27 23:05:58

Óriási volt a baj! Henry Cavill megmentette kollégája életét a forgatáson

Egy igazi hős: a sármos színész megmentette az egyik színésztársa életét a közös forgatásuk során, amikor az kis híján vízbe fulladt.

Read More

2024-03-27 23:05:47

Elfogadhatatlan és provokatív nyilvános megnyilvánulásai miatt kiutasítottak egy orosz diplomatát Lettországból

A lettországi állami intézmények lejáratása és a társadalmon belüli gyűlöletkeltés volt a nagyköveti dolgozó célja a lett külügyminisztérium szerint.

Read More

2024-03-27 22:08:44

Deník N: Magyar politikusokat is pénzelhettek Moszkvából, hogy oroszbarát propagandát terjesszenek az EU-ban

A propagandahálózatot leleplezésében fél tucat európai hírszerző szolgálat vett részt, pénzeket a magyar mellett német, belga, francia, holland és lengyel politikusok kaptak.

Read More

2024-03-27 22:08:39

Deník N: Magyar politikusokat is pénzelhettek Moszkvából, hogy oroszbarát propagandát terjesszenek az EU-ban

A propagandahálózatot leleplezésében fél tucat európai hírszerző szolgálat vett részt, pénzeket a magyar mellett német, belga, francia, holland és lengyel politikusok kaptak.

Read More

2024-03-27 22:08:36

Elfogadhatatlan és provokatív nyilvános megnyilvánulásai miatt kiutasítottak egy orosz diplomatát Lettországból

A lettországi állami intézmények lejáratása és a társadalmon belüli gyűlöletkeltés volt a nagyköveti dolgozó célja a lett külügyminisztérium szerint.

Read More

2024-03-27 22:08:34

Whoopi Goldberg sokkoló állítása: Az űrlények már a Földön vannak, és figyelnek minket

Az Oscar-díjas színésznő már régóta tud az ufókról.

Read More

2024-03-27 22:08:26

Hajdú Péter az Indexnek: Sajnálom, hogy Varga Judit magánéletéből szappanopera lett

A műsorvezető Magyar Péterről is beszélt a volt igazságügyi miniszterrel készített interjúja után.

Read More

2024-03-27 22:08:23

Jákob Zoltán arról beszélt, miként változott meg az élete a Nagy Ő óta

Post Content

Read More

2024-03-27 22:08:19

Tarolt az RTL, a Sztárbox és Az Árulók a legjobb műsorok között

11. alkalommal adták át a Televíziós Újságírók Díját.

Read More

2024-03-27 22:08:16

Man suffers life-threatening injuries after train stabbing

Social media footage shows a man being attacked in front of horrified passengers in south-east London.

Read More

2024-03-27 22:07:54

Queen says Kate 'will be thrilled' with children's messages

The Queen thanked two girls at a farmers' market for making signs for Catherine, Princess of Wales.

Read More

2024-03-27 22:07:49

Imre Bence indított, Lékai valahogy elérte és bedobta, így mentett pontot a Fradi

Az Európa Kupa-negyeddöntős Ferencváros saját közönsége előtt 30-30-as döntetlent játszott a Balatonfüreddel a férfi kézilabda NB I szerdai mérkőzésén.

A találkozó előtt lett hivatalos, hogy György László és Imre Vilmos edzőpárosa távozik a Balatonfüredtől, amely most jól kezdett, és 9-6-ra ellépett vendéglátójától. Az első félidő derekát követően egyenlített a házigazda, ám a szünetre ismét ellépett a Balatonfüred, a második félidő elején pedig már négy gól volt közte (15-19).

Innen aztán ismét felzárkózott az FTC, és a folytatás nagy részében szorosan alakult az állás. A kiélezett végjáték utolsó percében támadhatott a kétgólos előnyért a vendégcsapat, ám nem tudott élni lehetőségével, a Fradi pedig ? a magyar válogatott olimpiai kvótaszerzésben egyaránt kulcsszerepet vállalt játékosok összjátéka nyomán ? végül egyenlített,

amikor Imre Bence gyors indítása után Lékai Máté utolért egy elsőre hosszúnak tűnt labdát, és gólt dobott.

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a Balatonfüredből ketten is piros lapot kaptak.

Eredmény, férfi NB I:

FTC-Green Collect ? Balatonfüredi KSE 30-30 (15-18)

 

A tabella:
1. Telekom Veszprém 19 19 ? ? 780-514 38 pont
2. OTP Bank-Pick Szeged 18 16 ? 2 655-517 32
3. MOL Tatabánya KC 19 13 1 5 596-538 27
4. FTC-Green Collect 18 11 2 5 592-534 24
5. CYEB-Budakalász 19 10 1 8 538-552 21
6. Csurgói KK 19 9 2 8 546-561 20
7. Balatonfüredi KSE 19 8 1 10 505-529 17
8. Dabas KC 19 8 1 10 538-568 17
9. HE-DO B.Braun Gyöngyös 19 7 2 10 558-595 16
10. Carbonex-Komló 19 7 ? 12 510-558 14
11. HSA NEKA 19 6 ? 13 505-557 12
12. QHB Eger 19 6 ? 13 487-598 12
13. PLER-Budapest 19 4 2 13 511-584 10
14. Fejér-B.Á.L. Veszprém 19 2 ? 17 511-627 4

A címvédő és Bajnokok Ligája-negyeddöntős Győr 34-15-re legyőzte a Kozármislenyt a Pécsett rendezett mérkőzésen a női NB I-ben.

Veronica Kristiansen hét, Győri-Lukács Viktória és Ana Gros egyformán hat góllal vette ki a részét a Győr sikeréből, amellyel négy pontra növelte előnyét a négy meccsel kevesebbet játszott Ferencváros előtt.

A Debrecen ? amely a BL-ben egy góllal maradt alul a címvédő norvég Vipers Kristiansanddal szemben és így nem jutott a nyolc közé ? Békéscsabán kerekedett vendéglátója fölé. Töpfner Alexandra nyolcszor, Vámos Petra hétszer talált be.

Eredmény, női NB I:

Tappe-Békéscsabai Előre NKSE ? DVSC Schaeffler 25-32 (13-16)
Kozármisleny KA ? Győri Audi ETO KC 15-34 (4-17)

 

A tabella:
1. Győri Audi ETO KC 21 19 ? 2 740-483 38 pont
2. FTC-Rail Cargo Hungaria 17 17 ? ? 631-426 34
3. DVSC Schaeffler 18 15 ? 3 566-444 30
4. Mosonmagyaróvári KC 16 13 ? 3 539-444 26
5. Praktiker-Vác 17 10 ? 7 476-451 20
6. Moyra-Budaörs 20 8 1 11 545-588 17
7. Vasas SC 18 6 2 10 458-516 14
8. Dunaújvárosi Kohász KA 19 7 ? 12 494-585 14
9. MTK Budapest 17 5 3 9 481-533 13
10. Alba Fehérvár KC 17 5 2 10 457-530 12
11. Kisvárda Master Good SE 17 5 1 11 439-491 11
12. NEKA 18 5 1 12 459-528 11
13. Békéscsabai Előre NKSE 18 4 1 13 464-553 9
14. Kozármisleny KA 19 1 1 17 415-592 3

The post Imre Bence indított, Lékai valahogy elérte és bedobta, így mentett pontot a Fradi first appeared on 24.hu.

Read More

2024-03-27 22:07:24

Skandináv lottó: itt vannak az e heti nyerőszámok

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a március 27-én megtartott 13. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:

Első számsorsolás:

6
8
13
14
22
23
35

Második számsorsolás:

5
14
21
24
25
28
32

Nyeremények:

7 találatos szelvény nem volt;
a 6 találatosokra 272 110 forintot;
az 5 találatosokra 6825 forintot;
a 4 találatosokra 2385 forintot fizetnek.

The post Skandináv lottó: itt vannak az e heti nyerőszámok first appeared on 24.hu.

Read More

2024-03-27 22:07:17

Elárulta az ukrán hírszerzés, mit tudott az orosz terrortámadásról

Kirilo Budanov, az ukrán hírszerzés vezetője nyilatkozott a moszkvai Crocus Hall elleni terrortámadás kapcsán - foglalta össze az Ukrajinszka Pravda a televízióban elhangzott legfontosabb gondolatokat.

Read More

2024-03-27 22:07:15

Hajdú Péter az Indexnek: Sajnálom, hogy Varga Judit magánéletéből szappanopera lett

A műsorvezető Magyar Péterről is beszélt a volt igazságügyi miniszterrel készített interjúja után.

Read More

2024-03-27 22:07:12

Éppen végeztek volna a munkával, amikor halálra gázolták a Magyar Közút egyik munkatársát

Halálra gázolta egy kisbusz sofőrje a Magyar Közút nyírbátori mérnökségének egyik munkatársát Nagykálló térségében.

Read More

2024-03-27 22:07:03

Vasszilánkok fúródtak Márk arcába a szörnyű munkahelyi balesetben: újra kellett tanulnia beszélni és járni is a fiatal férfinak

Márk tavaly szeptemberben egy építkezésen szenvedett életveszélyes balesetet, amiből nagyon nehezen, de úgy tűnik, sikerül felépülnie. A munkahelyétől azonban semmiféle kártérítést nem kap, így nagyon nehéz körülmények között él újszülött babájával, feleségével és annak korábbi házasságból született kislányával.

Read More

2024-03-27 22:07:00

Halálos fenyegetések özönét kapta egy francia iskola igazgatója: 45 év után távozott a közoktatásból

Nem bírta tovább elviselni a halálos fenyegetéseket egy francia iskolaigazgató: 45 év után inkább távozik a közoktatásból.

Read More

2024-03-27 22:06:58

A 97 éves Békés Italának súlyos betegsége miatt kellett visszavonulnia a színpadtól: ?Nem lehet operálni, emiatt rettenetes fájdalmaim voltak?

Békés Itala néhány napja töltötte be a 97. életévét, amely alkalomból felidézte, milyen érzés volt számára két évvel ezelőtt visszavonulni.

Read More

2024-03-27 22:06:46

Halálos fenyegetések özönét kapta egy francia iskola igazgatója: 45 év után távozott a közoktatásból

Nem bírta tovább elviselni a halálos fenyegetéseket egy francia iskolaigazgató: 45 év után inkább távozik a közoktatásból.

Read More

2024-03-27 22:06:44

Berki Mazsi először mutatkozott nyilvánosan az új párjával, Zoltánnal: így vonultak be a szerelmesek

Berki Mazsi a szerelme, Zoltán oldalán érkezett a Televíziós Újságírók Díjátadó gálájára. Az édesanya először mutatkozott nyilvánosan a kedvesével.

Read More

2024-03-27 22:06:42

Éppen végeztek volna a munkával, amikor halálra gázolták a Magyar Közút egyik munkatársát

Halálra gázolta egy kisbusz sofőrje a Magyar Közút nyírbátori mérnökségének egyik munkatársát Nagykálló térségében.

Read More

2024-03-27 22:06:39

?Emelt hangon, ordítozással vagy álszigorral nem lehet elérni semmit? ? Az Operettől elküldött korábbi igazgatót meghatotta a titkos búcsúbuli

Közel százötven egykori kolléga, művész és háttérember köszöntötte kedden délután Maklári Lászlót, a karnagyot, akitől negyven év után méltatlan körülmények között vált meg a Budapesti Operettszínház. Mint a Blikk megírta, az egykori munkatársak szerettek volna egy ünnepélyes búcsúbulit tartani a művésznek, amely Maklári számára hatalmas meglepetés volt.

Read More

2024-03-27 22:06:36

Hihetetlen fotó ? A Barátok közt sztárjai közel 20 éve és most: Varga Izabella egyszerűen nem öregszik

Az ikonikus magyar sorozat egykori szereplője, Dósa Mátyás két közös fotót osztott meg az oldalán, amelyeken a kolléganőjével, Varga Izabellával szerepel. A képek között 18 év telt el. Hihetetlen, hogyan változtak az évek során.

Read More

2024-03-27 22:06:33

Rockabilly-koncerten lép fel Fábry Sándor

Nem mindennapi ?előzenekarral? lép fel csütörtökön a Mystery Gang: a zenekar közönségét Fábry Sándor melegíti majd be az A38 hajón. Egri Péter és bandája ugyanis ? rendhagyó módon ? előzenekar helyett a humor nagyágyúját hívta meg a közönségük beizzítására.

Read More

2024-03-27 22:06:30

Súlyos betegségéről vallott a gyönyörű műsorvezető, kínszenvedés számára minden nap: "Alig állok a lábamon és mindenem fáj"

Sándor Orsi nagyon megrémült, amikor egy felnőtt korban veszélyes gyerekvírus támadta meg a szervezetét.

Read More

2024-03-27 22:06:28

Újra hajléktalan lett Bob, az utcamacska gazdája

A pokolból a mennybe jutott, majd újra visszahullott egy világsikert elérő brit hajléktalan. A korábban utcazenészként élő heroinfüggő James Bowen 2007-ben talált egy macskát az utcán, ami ez megváltoztatta az életét.

Read More

2024-03-27 22:06:26

Vasszilánkok fúródtak Márk arcába a szörnyű munkahelyi balesetben: újra kellett tanulnia beszélni és járni is a fiatal férfinak

Márk tavaly szeptemberben egy építkezésen szenvedett életveszélyes balesetet, amiből nagyon nehezen, de úgy tűnik, sikerül felépülnie. A munkahelyétől azonban semmiféle kártérítést nem kap, így nagyon nehéz körülmények között él újszülött babájával, feleségével és annak korábbi házasságból született kislányával.

Read More

2024-03-27 22:06:24

Kategďż˝riďż˝k: •   Egyéb   •   Állás - Munka   •   Állás - Munka - Távmunka   •   Állat - Növény   •   Autó, motor, jármű   •   Baba, mama   •   Bútor, lakberendezés   •   Család, szabadidő   •   Dísztárgy, ajándék   •   Egészség   •   Elektronika   •   Gép, szerszám   •   Háztartás, kert   •   Hobbi   •   Ingatlan - eladó   •   Ingatlan - kiadó   •   Ingyen elvihető, csere   •   Internet   •   Könyv - Fotó - Film   •   Mobil   •   Oktatás   •   Óra, ékszer   •   Régiség   •   Ruházat, cipő   •   Sport, sporteszköz   •   Számítástechnika   •   Szolgáltatás   •   Szórakozás, programok   •   Társkereső   •   Társkereső (komoly kapcsolat)   •   Utazás, üdülés   •   Üzlet - Vállalkozás   •   Zene, hangszer  


tegnap, 2 napja, 3 napja, 4 napja, 5 napja, 6 napja



•   tűzzsonglőrök   •   15 cm hőszigetelés   •   végzettség   •   smartpoi   •   iskolai   •   kút javítás   •   loan,   •   Vadháló   •   cigánykártya   •   általános   •   eladó,érettségi,dipl oma,nyelvvizsga,szak munkás •   •   drótháló   •   q12345   •   gyógynövények,   •   632211j   •   lcd javítás   •   szerelmi kötés   •   Loan   •   11   •   táblás kerítés elem